Handels og leveringsbetingelserForventet leveringstid

Flower Tales leverer blomster mandag til lørdag imellem kl. 12-18. Hvis blomsten skal leveres til en virksomhedsadresse er den fremme inden kl. 16. Om søndagen og på helligdage har vi lukket.


Ingen hjemme…

Hvad så? Hvis modtager ikke er hjemme, prøver vi at komme ind i opgangen ved at ringe på hos naboerne. Hvis det lykkedes, som det gør i over 95% af tilfældene, stiller vi blomsten foran modtagers dør. Hvis det ikke lykkedes, så tager vi blomsten med hjem igen - og kontakter afsender og modtager for at arrangere genlevering/afhentning. 
                                   
Vi gør vores allerbedste for at få leveret hver en blomst!

Betalingsbetingelser

Når du laver din bestilling bliver pengene ikke trukket med det samme, vi trækker først pengene på din konto når blomsterne er leveret. Du kan nå at fortryde dit køb indtil vi har leveret blomsten på modtagers adresse. 
 
For returnering skal du bare udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside.


Bytte & Fortrydelsesret

Vi håber meget, at du eller en du har kær, bliver glad for blomsterne. 
Men hvis du fortryder, kan du godt nå at afbestille dit køb inden levering. Når vi har leveret blomsterne til modtager er der ingen bytteret, da det er en fordærvelig vare, som ikke kan genbruges. 
Det er vores mål at alle buketter er friske og flotte, og vi arbejder hårdt for at holde en høj standard! Desværre kan der sker fejl, så hvis du uheldigvis oplever at dine blomster er blevet beskadiget undervejs, eller finder noget utilfredsstillende, vil vi meget gerne refundere pengene eller sende en ny buket!
For returnering eller krav om godtgørelse, skal du bare udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside.


Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.