Blomster til søde Emily Salomons bryllup 🌸 Posted on 26 Jun 17:14 , 0 comments

 


Nogen gange er man så heldig at møde søde mennesker som gerne vil hjælpe en lidt på vej. Jeg mødte Emily Salomon for 2 år siden, da jeg startede Flower Tales, fordi hun var så sød at poste billeder af mine buketter og anbefale Flower Tales til sine følgere. Siden har vi bl.a. arbejdet sammen på en Hoegaarden kampagne som indebar at jeg skulle indrette hendes altan med planter, hvilket var let, da vores æstetik er meget ens.

For et par måneder siden skrev Emily at hun skulle giftes og at hun i den forbindelse gerne ville have mig til at stå for blomsterpynten, samt en blomsterport til cermonien. Nedenfor kan I se lidt billeder af blomster, borde og det smukke brudepar. Billederne er taget af søde Christine som har bloggen Acie og jeg ved, at I også kan læse meget mere om det fantastiske fine bryllup på Emily Salomons blog.