Masser af blomsterglæde, bare fordi...

Blomster til søde Emily Salomons bryllup 🌸 Posted on 26 Jun 17:14 , 0 comments

 


Nogen gange er man så heldig at møde søde mennesker som gerne vil hjælpe en lidt på vej. Jeg mødte Emily Salomon for 2 år siden, da jeg startede Flower Tales, fordi hun var så sød at poste billeder af mine buketter og anbefale Flower Tales til sine følgere. Siden har vi bl.a. arbejdet sammen på en Hoegaarden kampagne som indebar at jeg skulle indrette hendes altan med planter, hvilket var let, da vores æstetik er meget ens.

For et par måneder siden skrev Emily at hun skulle giftes og at hun i den forbindelse gerne ville have mig til at stå for blomsterpynten, samt en blomsterport til cermonien. Nedenfor kan I se lidt billeder af blomster, borde og det smukke brudepar. Billederne er taget af søde Christine som har bloggen Acie og jeg ved, at I også kan læse meget mere om det fantastiske fine bryllup på Emily Salomons blog.

 


Flower Tales Århus Posted on 20 Jul 11:03 , 0 comments

 

Kære allesammen, velkommen til første indlæg på Flower Tales' blog! Det har været længe undervejs, men nu er vi i gang og vi glæder os til at kunne vise jer mere af vores hverdag og de projekter som vi er stolte over.

Og det som vi er allermest stolte og glade over i 2017 er vores udvidelse til Århus. Skønne Århus! Som en del af opstarten har vi besøgt Århus og været meget begejstrede for byen, maden og menneskerne. Der er både fantastisk kunst på AROS, lækker mad på Århus Street Food, flot arkitektur, dygtige iværksættere (som Ditte mødte til et Ladies First event for kvindelige århusianske iværksættere, seje kvinder). Nå ja, så fik vi selvfølgelig også en aftale i hus med Århus' sødeste og sejeste blomsterpiger! Hvilket betyder at vi nu kan sende blomster til og for jer i Århus. Det er en kæmpe milepæl og vi håber at I vil tage godt imod os.

For nylig skrev Stonemuse et blogindlæg om Flower Tales – fordi vi selvfølgelig sendte hende blomster i håb om at hun kunne sige god for Flower Tales i Århus – og det gjorde hun, faktisk kaldte hun Flower Tales for Byens Sejeste Blomsterkoncept. Læs hele indlægget her: Stonemuse

Rigtig god fredag fra os 🌸